Doorgaan naar inhoud
Gratis bezorging vanaf €1500,-
Gratis bezorging vanaf €1500,-

Inspiratie

douglas kapschuur

Douglas Kapschuur

In deze achtertuin staat een prachtige Douglas kapschuur, robuust ondersteund door sterke douglas palen van 15x15 cm. De warme uitstraling van het Douglas hout creëert een natuurlijk uitstraling, een perfecte plek voor ontspanning. Geïnspireerd om zelf te bouwen? Klik op de knop hieronder en ontdek welke materialen je nodig hebt voor jouw eigen kapschuur.

Bekijk Gebruikte Materialen
douglas hout overkapping

Douglas Overkapping

Deze Douglas overkapping, gemaakt van stijvolle geschaafde douglas palen van 145x145 mm, combineert stijl en stevigheid. Voorzien van twee glazen schuifwanden, biedt het een comfortabele plek om het hele jaar door te genieten van de buitenlucht. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, deze overkapping staat garant voor een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Wil jij dit nu zelf gaan bouwen? Ontdek de materialen die hiervoor nodig zijn!

Bekijk Gebruikte Materialen
Douglas overkapping

Wit Douglas Buitenverblijf

Deze Douglas overkapping, gemaakt van zorgvuldig gedroogd en geschaafd douglas hout, is fraai wit geschilderd en brengt een frisse, moderne uitstraling in jouw tuin. Aan beide zijden van de overkapping zijn handige opbergruimtes gecreëerd, perfect voor het opslaan van tuinspullen of gereedschap. In het midden bevindt zich een gezellig zitgedeelte, ideaal om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Geïnspireerd om zelf te bouwen? Klik op de knop hieronder en ontdek welke materialen je nodig hebt voor jouw eigen buitenverblijf.

Bekijk Gebruikte Materialen
douglas overkapping met carport

Douglas Kapschuur met Carport

Ervaar de schoonheid van deze prachtige douglas kapschuur met daaraan een carport! Gemaakt van robuuste duurzame douglas palen 20x20 cm. Geïnspireerd om zelf te bouwen? Klik op de knop hieronder en ontdek welke materialen u nodig heeft voor uw eigen kapschuur met carport.

Bekijk Gebruikte Materialen
Douglas overkapping met glazen schuifwand

Douglas Overkapping

Deze Douglas overkapping, gemaakt van van gedroogd en geschaafd douglas hout, is heel erg uniek. Het design wordt versterkt door een opvallende wandbekleding van verticale zwarte Douglas sponningplanken, wat een stijlvol en modern contrast creëert. De combinatie van natuurlijk hout en de zwarte afwerking maakt deze overkapping tot een unieke en sfeervolle toevoeging aan elke tuin. Ontdek welke materialen er zijn gebruikt voor deze overkapping!

Bekijk Gebruikte Materialen
Douglas schuur met puntdak

Douglas Carport

Deze Douglas carport met ruimte voor twee auto's is stevig gebouwd met robuuste Douglas palen van 20x20 cm en heeft een prachtig puntdak. Het is de perfecte plek om je auto's te parkeren en te beschermen tegen het weer. Met zijn sterke constructie en praktische ontwerp is deze carport een geweldige aanwinst voor je huis. Geïnspireerd om zelf te bouwen? Klik op de knop hieronder en ontdek welke materialen je nodig hebt voor jouw eigen carport.

Bekijk Gebruikte Materialen